MÁRK MEGCSÓKOLJA NIKOLETTET
VILMOS "ÁLDÁST KAP" ÚJ KAPCSOLATÁRA
VILMOS ELÁJUL, AMIKOR VÁRATLAN LÁTOGATÓT KAP
ORSOLYA FÉLREÉRTI MÁRK KÖZELEDÉSÉT
KEDVENCEIM
TOVÁBBI SZEREPLŐK

TOVÁBBI SZEREPLŐK

RTLKlub.hu | 2013. május 16., csütörtök | További szereplők

Akik még megfordultak a Mátyás király téren….

Balassa Imre - Kinizsi Ottó:
Imre a Vajdaságból, részeges, agresszív apja elől szökött Pestre nagynénjéhez, Novák Évához. Mikor Éva elköltözött, Laci továbbra is otthont és családot biztosít a szeretetre, nyugalomra vágyó, sokat szenvedett fiúnak. Imre sebei lassan begyógyultak, és megbízható, rendes ember lett belőle, bár (talán épp ezért) időnként az a vád éri, hogy időnként túl komoly.
Imre szorgalmas, okos fiú, aki a bölcsészkar elvégzése után még nem találta meg, mit szeretne a jövőben csinálni, egyelőre nyelvtudását használva filmeket fordít. Bár könnyen esik szerelembe, és hűséges típus, a választásaiban még nem volt szerencséje.

Berényi András - R. Kárpáti Péter
A középső Berényi fiú a lelkiismeretesség híve. Hűséges, tisztességes, sportszerű. Talán ezért nem hajlandó éveken át a Berényi család közös vállalkozásában dolgozni. Berzenkedik a sötét, vagy annak tűnő ügyletektől. Ám amikor érdekei végképp megkövetelik, beszáll az üzletbe. Mivel tehetséges építész, van helye a csapatban. Konfliktusai öccsével azonban nem teszik lehetővé a hosszú távú, nyugodt együttműködést. Nehezen tűri a kritikát és a váratlan helyzeteket, könnyen felfortyan, de (ha nem is olyan könnyen) hajlandó a kompromisszumokra.
Jó és gondoskodó szülő, nemcsak saját (két házasságból és egy házasságon kívüli kapcsolatból származó) gyermekeit neveli nagy szeretettel, hanem felesége, Zsuzsa félrelépéséből született fiát, Bandit és új szerelme Júlia három gyermekét is. Miután huszonegynéhány év kiegyensúlyozottnak tűnő házasság után felesége elhagyja, nehezen talál újra magára, de úgy tűnik, hogy Júliában megtalálta azt a nőt, aki boldoggá tudja tenni.

Berényi Balázs – Aradi Balázs:
Jenes Balázst nem sokkal születése után örökbe adták, de a végén elszökött. Örökbefogadó szülei szeretik, de a saját elképzelésük szerint akarták felnevelni, ahelyett, hogy hagyták volna kifejlődni egyéniségét. Kivették az iskolából, és otthon tanították. Egyetlen szórakozása a focizás volt. Ahogy nőtt, Balázs egyre inkább magára talált, és lázadni kezdett szigorú, vallásos szülei ellen. A végén elszökött otthonról. Balázs gyors észjárású, okos fiú, akinek hatalmas az igazságérzete, és nem viseli el a manipulációt. Bár körmeszakadtáig védi, és kiáll amellett amiben hisz, de ez rendszerint bajt is hoz a fejére.

Berényi Claudia – Ábrahám Edit:
Claudia szívós nő. Elvesztette férjét és fiát, párszor vagyona nagy részét is, de ő mindig talpra állt. Harcos és könyörtelen. Amit el akar érni, azért a végsőkig küzd. Többnyire Miklós ellen, aki mindig megpróbál borsot törni az orra alá. De Claudia nem hagyja magát, és fondorlatokkal igyekszik Miklós fölé kerekedni. Claudia családot szeretne. Fél a magánytól, és örül, hogy unokahúga, Zsófi, vele marad, amikor a Szentmihályi család visszaköltözik Olaszországba. Szeretne egy kisbabát, de álma, hogy szüljön, nem válik valóra. Úgy dönt, hogy megkeresi a lányát, akit fiatalon szült, de tiltott kapcsolatból, ezért szülés után elvették tőle. Boldogsága nem is lehetne nagyobb, amikor megtalálja Júliát. De Claudia számára a boldogság nem tarthat sokáig. Határozott, ellentmondást nem tűrő természete állandó konfliktusokhoz vezet.

Berényi Dániel, alias Dani - Váradi Zsolt:
Berényi András és Zsuzsa fia, Amerikába ment informatikát tanulni, de kénytelen volt félbehagyni tanulmányait, mivel a skizofrénia tüneteit kezdte mutatni. Folyamatos kezelés mellett állapota relatíve stabil.

Berényi Dominik - Barcza Ábel:
Dominik Berényi Attila és volt felesége, Berényi Márta fia. Annyi idős, mint Berényi Bandi. Jelenleg az anyjával él, és nem titkolt vágya, hogy a szülei újra összejöjjenek. Szerény, szelíd gyerek, akit egy hangadó könnyen bele tud rángatni csínytevésekbe.

Berényi Kata - Juga Veronika:
Berényi András és Zsuzsa legidősebb gyermeke. Londonban él, a médiában dolgozik. Nagy szerelme volt Kertész Géza, akivel azonban túl fiatalon jött össze, és a családja sem pártolta a kapcsolatot.

Berényi Zsuzsa - Csomor Csilla:
Árvaházban nőtt fel a Berényi gyerekekkel és Nórával, nem ismerte meg a szüleit. András felesége, három gyermek édesanyja, de nem volt boldog egyszerű családanyaként. Mikor kiderült, hogy nem arra vágyik, hogy titkárnő legyen, sőt az sem elégíti ki, hogy saját butikját vezesse, rájött, hogy a boldogság egy másik férfi oldalán vár rá.

Bencsik Márk - Babicsek Bernát:
Vidám, sportos fickó, szakmájára nézve szakács, de életét derékba törte egy tragikus motorbaleset, melyben elveszítette szerelmét, Katit. Ekkor lett Ferenczy Orsolya páciense, majd miután összeszedte magát, egy tengerjáró hajóra menekült fájdalma elől. Néhány év kalandozás után képesnek érzi magát az újrakezdésre.

Bokros Linda – Munkácsy Kata:
Linda 15 éves koráig apa nélkül nevelkedett egy olyan anya mellett, aki nemigen törődött vele, inkább maga is csak sodródott a férfiak és az alkohol bűvkörében. Linda okos, tehetséges, szorgalmas lány, aki egyre biztosabban tudja: nem akar az anyja sorsára jutni. Azt reméli, hogy ha felkutatja apját, Bartha Zsoltot, talán esélyt kap arra, hogy nyugodtan tanulhasson és felkészülhessen egy értelmes, biztonságos jövőre. Mivel azonban anyja mellett önállósághoz szokott, és ahhoz, hogy maga hoz döntéseket saját sorsáról, nehezen viseli a gyámkodást.
Könnyen barátkozó, nyílt természet, aki szereti, ha a dolgok rendben zajlanak körülötte, de nem megy a szomszédba egy kis huncutságért, és néha veszélyesebb kalandokba is belerángatható.

Bokros Mátyás-Rátóti Zoltán:
Mátyás Ádám apja és Gizi bátyja. Karizmatikus és sármos. Az ötvenes évei elején jár, de mivel még mindig nagyon vonzó férfi, a nők imádják - és ő viszontszereti őket. Korán nősült és mire Ádám tíz éves lett, Mátyás szerelmes lett egy másik nőbe, és elhagyta a családját. Azonban már ezelőtt is rendszeresen nőzött, amit több-kevesebb sikerrel tudott titkolni akkori felesége és Ádám előtt. Ádám ezt soha sem tudta megbocsájtani Mátyásnak. Kifejezetten dühös rá és ki akarja zárni az életéből, de Mátyás komoly vesebetegségben szenved, ami befolyásolja Ádámmal való kapcsolatát is.

Cheng - Lee Henrik:
Kezdetben Lindával csak azért randiznak, hogy a lány meg tudja mutatni Petinek, hogy már túl van rajta, de a kapcsolatuk, a kis zökkenők ellenére egyre szorosabbá válik.

Dr. Ferenczy Orsolya - Lóránt Krisztina:
Orsolya természetesen szép, ragyogó intellektusú, harmincas pszichiáter. Szorgalmas és komoly, nagyon szereti a hivatását, és egy budapesti kórházban végzett munkáján kívül mellékállásban más feladatokat is elvállal. Csoportos foglalkozásokat vezet különböző helyeken, leszokóban levő drogosoknak és alkoholistáknak. Nehezen ismerte be önmaga előtt is első házassága kudarcát, de mikor megismerkedett a jóképű Novák Lacival, azonnal tudta, hogy váltania kell, megérezte, hogy Lacival együtt jó csapat lesznek. Orsihoz barátai és rokonai bátran fordulhatnak jótanácsokért, de időnként a saját lelki problémáit kicsit nehezebben oldja meg az átlagosnál.

Egresi Antal, Tóni - Dósa Matyi:
Mivel Miklós és Nóra sokáig úgy hitte, nem lehet közös gyermekük, örökbe fogadták Tónit. Kisgyermekként nehéz sorsa volt, nevelőotthonban élt, majd megszökött, és kisebb bűncselekményekből próbálta fenntartani magát. Miklósnak hamar megtetszett neki a gyerek vagánysága, ifjúkori önmagára ismert benne. Autóbalesetben hunyt el.

Harmathy Emma - Marenecz Fruzsina:
Már majdnem betöltötte a tizenhatot, mikor egyszerre két sokk érte: elveszítette szeretett szüleit, s édesapjáról kiderült, hogy nem is az volt, akiről hitte, vér szerinti apja egy idegen, Berényi András. Nehezen szokta meg új családját, de végül megszerette új életét is. Mivel egy jól prosperáló gyógyszergyárat örökölt, megengedhette magának, hogy beteljesítse vágyait: tengerbiológiát tanul, hogy később a Föld élővilágának megmentésén dolgozhasson.

Holman Rita - Bognár Gyöngyvér:
Holman Hanna édesanyja. Váratlanul érkezett haza, mondván, hogy az anyai szeretet az, amiért látni akarta a lányát, de később kiderült, hogy saját érdekei és Hanna öröksége sokkal fontosabbak a számára mint saját gyermeke.

Holman Valter - Kárpáti Levente:
Ügyvéd volt, míg egy okirat hamisítási ügy miatt ki nem zárták az ügyvédi kamarából, és a börtönbüntetést sem kerülhette el. Azóta egyik napról a másikra él, s eleinte érdekből, majd egyre inkább tiszta szerelemből udvarol Berényi Claudiának. Egy lánya van, Hanna, akinek sorsa miatt aggódik.

Illés Vanda - Kardos Eszter:
Vanda csinos, vonzó tinilány. Illés Júliának, Claudia régen elveszített lányának a gyermeke. Imádja az apját, titkos vágya, hogy egy szép napon, szülei újra összejönnek.
Vanda tipikus tinédzser: szeszélyes, sokszor unatkozik, és azt hiszi, hogy mindent tud.
Az iskolát utálja, mert ott nem történik semmi érdekes, és általában alig várja a délutánt, amikor elmehet nagyapjához vagy tévézhet. Bűbájos tud lenni, ha akar, jó humora van. Kedves és nagylelkű azokkal, akiket szeret, de ösztönösen gyanakvó azokkal, akiket nem ismer. Eleinte Claudiával is ellenséges, de később megkedveli, és rájönnek, hogy számos közös vonás rejtezik bennük.

Illés Péter – Barna Zsombor:
Péter egy tipikus kamasz, Illés Júlia és Illés Alex fia, Illés Vanda és Illés Máté testvére. Ránézésre kedves, könnyed fiú, aki mindig kész a nevetésre és imád megtréfálni másokat. A szüleitől jó külsőt örökölt, amit az öltözködésével is igyekszik kiemelni. Bevállalós, kedves fiú, kísérletező kedvvel. Meg tudja nevettetni az embereket, és senki nem tud sokáig haragudni rá. Abban a tévhitben él, hogy mindig van második lehetőség. Mestere a menekülésnek; semmit nem vesz komolyan. Hamar megunja az eseménytelen hétköznapokat, és mindig új izgalmakat keres. Érdeklődési köre nagyon széles, tudása azonban felszínes. Könnyen kerül bajba, és szinte vonzza a balhét.

Juhász Gabi – Peller Anna:
Gabi közel 12 éve viharos körülmények között távozott a Mátyás király térről. Állását elvesztette, Laci a szerelme megcsalta, kiderült, hogy nem lehet gyermeke, aminek következtében teljesen elvesztette a kontrollt cselekedetei felett, és elrabolta az akkor még kisbaba Bandikát. Bár Gabit és a kisfiút megtalálták, de a fiatal nő nem tudott szembenézni a tettével és szégyenében elköltözött a házból. Az elmúlt évek rajta is nyomot hagytak, így meglehetősen bizonytalan és nem tartja sokra magát, de azért igyekezett megőrizni az empatikus, kedves, szellemes egyéniségét.

Kertész Botond - Hári Richard:
Kertész Bálintnak, Magdi idősebb fiának a gyermeke. Felelőtlen nőcsábász. Amikor fény derült Magdi ifjúkori kalandjára, amelynek Botond apja volt a gyümölcse, Botond kiállt Vilmos mellett, de végül mégis kiköltözött Kanadába vérszerinti nagyapjához.

Kertész Géza - Németh Kristóf:
Az öklével viszont elég jól bánik, ritkán állnak le vele vitatkozni. Időnként összetűzésbe kerül a törvénnyel. Két évet húzott le a sitten, részben egy olyan bűnért (emberölés), amit nem ő követett el.
A börtönből kiszabadulva újabb és újabb stikliken töri a fejé: belekeveredik pénzhamisításba, emberrablásba és lopásba. Szereti szüleit és rokonait, hajlandó értük veszélyeknek is kitenni magát. A lányok mindig is imádták. Fergeteges dumájával képes bármilyen típusú nő fejét elcsavarni. Múltja ismeretében nehéz róla elképzelni, de újabban családalapításon és egy tisztes polgári foglalkozáson jár az esze.

Kertész Magdi - Fodor Zsóka:
Egy árvaházban volt gondnok, de nagy szívével a gyerekek közül soknak inkább anyja helyett volt anyja – a maga négy gyereke mellett. Hálából egyik régi neveltje, Berényi Zoltán egy kis lakást biztosított neki és férjének, Kertész Vilinek a régi árvaházból átalakított lakóházban. Tragikus halála nemcsak családját viselte meg, szívből gyászolják a régi gyerekek is: Nóra, Zsuzsa, Laci és a Berényi-fiúk.

Kertész Mónika - Farkasházi Réka:
A legkisebb Kertész lány a családból az egyetlen, aki beteljesítette édesanyja ábrándját: közgazdasági egyetemet végzett, így csodás, jól fizető álláshoz jutott az Eu. brüsszeli irodáiban. Több szép és kevésbé szép szerelem után most kiegyensúlyozott szingliként él, bár lassan azért tervezi, hogy saját családot alapít.

Koós Benjámin - Gömöri András Máté
Igazi életművész, aki minden helyzetben igyekszik feltalálni magát. Claudia segítségével megismerkedik Hannával, és mindent megtesz annak érdekében, hogy elvarázsolja a lányt. Laurik Igor - Nagy Sándor:
Miklós őt béreli fel, hogy félemlítse meg Attilát, de egy tévedés folytán tragédia történik, amiben a testvérük hal meg. Miklós bosszút akar állni Igoron, de a viszonyuk annyira elmérgesedik, hogy annak Nóra és Timi is áldozatául esik.

Lénárt Zalán – Kiss Ernő Zsolt:
Lénárt Zalán egy világot látott, lelkes borász. Férfiasan jóképű férfi, akin pont olyan jól áll egy elegáns öltöny, mint a túra ruha.
Szenvedéllyel él meg mindent, így szerelmeit és munkáját is. Dolgozott, tanult Horvátországban és Olaszországban is, de imádja Magyarországot, így hazahúzta a szíve. Szeret a szabadban lenni. Hobbija a túrázás. A borászatról úgy gondolja művészet. Szakmájában profi, amitől néha rossz értelemben is lehengerlő tud lenni.

Mátyás Ildikó - Janza Kata:
Bár ő Kertész Magdi lánya, nem tanulta el édesanyjától, hogy milyen egy áldozatos, szerető családanya. Egyszer még Németországba is elment egy szeretője után, de egyedül, egy kisbabával a hasában tért vissza onnan Pécsre. Mivel nem akart teljesen egyedül lenni, a már Pesten élő fiát hívta vissza magával, hogy segítsen a kisbaba körüli teendőkben.

Mátyás Tilda - Szabó Erika:
Édesanyja, Kertész Ildikó nem nevezhető mintaanyának: mindig fontosabbak voltak neki szeretői, mint a gyerekei, Tilda és Ricsi. Tilda tizenhat évesen a nagyszüleihez költözött, ahol elvégezte a gimnáziumot, és többször is megtalálta szerelmet. Házassága Szilágyi Palival boldognak indult, de hamar kiüresedett. Szerencsére jött a jóképű Szeibert Erik, aki felébresztette Tilda régi vidámságát. Mivel Erik egy jó állást kapott, most Szegeden próbálnak szerencsét.

Mátyás Richárd, Ricsi - Galgóczi Gáspár:
Tilda öccse, Vilmosék unokája. Roppant intelligens, de kissé nehezen kezelhető gyerek, sokáig egy patkány volt a legjobb barátja. Amikor az anyja külföldre költözött, sokáig a nagyszülei nevelték, erős kötődés alakult ki közte és nagyapja közt. Amikor az anyja terhesen hazatért Pécsre, Ricsi vele ment, hogy segítségére legyen.

Molnár Tamara - Szabó Hédi:
Balázs testvére, akinek egészen addig a létezéséről sem tudott, amíg lány nem kezdett el járni ugyanabba az iskolába, ahová Balázs is.

Nádor Kinga - Som-Balogh Edina:
Kingát kalandvágya sokszor készteti meggondolatlanságra: egy fiatalon „elkövetett” házasság keseríti sokáig az életét. Korán elköltözött otthonról, nem tanult tovább, ezért pincérlányként helyezkedik el. Eleinte gyakran váltogatta munkahelyét, majd kikötött a Rózsa kávéházban. Főnöke, Bartha Zsolt nagyon megbecsüli, mert jól tud bánni az emberekkel. Kedves, melegszívű teremtés. Szereti a társaságot, és ritkán hagyja ki a jó bulikat. Gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy egy ártatlannak induló hazugságból vagy túlzottan őszinte megjegyzésből nehezen tud kikeveredni, s egyre nagyobb zűrbe sodorja saját magát. Nagyon fontos neki, hogy szeressék, és nemcsak szívszerelme, Géza, hanem barátai, rokonai, lakótársai szeretetéért is hajlandó küzdeni. Szívesen egyengeti mások sorsát, de azt is elfogadja, ha neki akarnak segíteni.

Novák Csaba - Kőváry Tamás:
Novák László és Novák Éva egyetlen gyermeke. Ígéretes labdarúgó-tehetségnek indult, de drogozni kezdett, így kitették a csapatból. Később, főleg Ferenczy Orsolya odaadó segítségének köszönhetően, leszokott a drogról, majd egészen haláláig Fehérbéren dolgozott egy rehabilitációs központban, ahol kábítószereseknek segített a leszokásban.

Oravecz Nikol - Csomor Ági:
Nikol egy nagyon csinos és erős nő. Miután bátyját, Oravecz Nándort Géza és Olívia börtönbe juttatta, Nikol vette át a „családi” bizniszt és irányítja most a drog kartellt. Tisztában van adottságaival és ezeket ki is használja, ha férfiakkal kell tárgyalnia.

Serfőző Áron - Buzási Máté:
Nikol kamasz fia, aki kedves, udvarias, határozott, okos fiú, de csak azt tanulja meg, illetve abban mélyül el jobban, ami érdekli.
A körülötte élőkkel tisztelettel bánik, udvarias. Jó humora van, ami kihozza a nehezebb helyzetekből, de ha fenyegetve érzi magát, akkor gorombává és zárkózottá válik. Egyetlen álma, hogy séf legyen, és ezért mindent meg is tesz.

Stella Kovácová - Kálóczi Orsolya:
Egy magyar kisvárosban lakik Szlovákiában. Közgazdaságtant tanult Budapesten, és egyetemi évei alatt ismerkedett meg Lászlóval és Miklóssal, az utóbbival szenvedélyes kapcsolatba is bonyolódott. Jól ment férjhez, de a férje meghalt. Most kényelmes szingli életet él egy gyönyörű családi házban. Jobban szeret vállalkozni, mint egész nap irodában ülni, ezért nyitott egy kis cipőüzletet a belvárosban, amiből szépen megél. Stella jó háziasszony, és ért a gyerekek nyelvén. Elegánsan öltözködik, remek az ízlése.

Szabó Botond és Szabó Kende - Németh Norbert és Németh Kende:
A bajkeverő Szabó ikrek, akik megkeserítik a Mátyás király tériek mindennapjait.

Szentesi Olívia - Fekete Judit:
Beépített rendőrként, Szabin keresztül férkőzik Géza közelébe, akit börtönbe is juttat. Mivel kezdetben csak megjátszotta az érzelmeit, így Szabi nehezen bízik meg benne a történtek után, de a szerelmük mégis újra fellángol. Szabi nővére, Alíz azonban nem tud megbocsátani Olíviának, hogy kedvese miatta került hűvösre, és ez komoly gondokat okoz a kapcsolatukban.

Szeibert Erik - Réti Barnabás:
Ezermester, szobafestő és autóvezetés-oktató. Tildát elcsábította a férjétől, Szilágyi Palitól. Vagy Tilda csábította el őt? Mindenesetre azóta is hol boldogan, hol veszekedve élnek Szegeden.

Szentmihályi Gábor - Forgács Péter:
Magyar disszedensként fiatal feleséggel érkezett Olaszországba, ahol igazán sose tudta megvetni a lábát. Inkább alkalmi munkákból él, és nem tudja megteremteni azt az egzisztenciát, amit családjának ígért. Szerencséjére felületes természetű és örök optimista, aki inkább próbálja élvezni az életet, mint hogy megadja magát az önvádnak.

Szentmihályi Szilvia - Hullan Zsuzsa:
Sissi, a hercegnő, az volt a családi beceneve Berényi Claudia húgának, mielőtt elszerette nővére vőlegényét. Szégyenében Nápolyig menekült, ahol életet adott két gyerekének, Zsófinak és Gyurinak. Igazán sosem bocsátotta meg magának, hogy ezt tette nővérével, bár keservesen bűnhődik csapodár és élhetetlen férje oldalán.

Szilágyi Andrea - Deutsch Anita:
Vállalkozó szellemű nő, sokáig a Rózsa Kávéház vezetője is volt. Nem volt szerencséje a házbeli férfiakkal, többségük szerelmi csalódását próbálta az ő ágyában kiheverni. Jelenleg Bartha Zsolttól született fiát, Oszkárt neveli Szegeden.

Szilágyi Oszkár- Z. Lendvai József:
Szilágyi Andrea és Bartha Zsolt gyermeke, akit édesapja hosszú ideig nem láthatott. Mivel fiú gyermek, így Zsolt számára különösen fontos, hogy jó kapcsolatot alakítson ki vele. Oszkár eleven, életrevaló kissrác, akit nagyon érdekelnek a repülők, és minden ami igazi pasis dolog.

Szilágyi Pál - Bruckmann Balázs:
A három Szilágyi-testvér legifjabbika. Bátyjuk, Lóránt aneurizmától lelte halálát, így Pali és Andrea ketten maradtak. Apja tőle várta, hogy a vállalkozását majdan átvegye, de Pali, bulizós természete miatt, nehezen állt rá az apja által kijelölt pályára. Feleségül vette Mátyás Tildát, Vilmosék unokáját, de Tilda számára valahogy nem ő volt az igazi… Jelenleg Budapesten él, Novák Lacitól vásárolt futárcégét igazgatja.

Temesvári Gitta - Venczel Vera:
Orsolya ex-anyósa, imádja Noémit, Alzheimer-kórban szenved, ami időnként küzdelmes pillanatokat okoz a családjának.

Temesvári Noémi - Gonda Kata:
Ferenczy Orsolya egyetlen gyermeke. Nagy szerelme volt Egresi Tóni. Noémi meghasonult önmagával, amikor Tóni meghalt a közösen elszenvedett autóbalesetben, mivel Noémi magát okolta a balesetért. Lelki válságát mélyítette, amikor kiderült, hogy nem is az apja az apja. Végül megbarátkozott vérszerinti apjával, és vele együtt kiköltözött Amerikába.

Vadkert Zsombor - Szabó Győző:
Nagystílű bűnöző, aki nem válogat az eszközökben sem most sem a múltban, ezért börtönbe is került. Hanna édesanyjával, Ritával próbálja rátenni a kezét Hanna örökségére.

Weidner Kamilla - Vörös Kinga:
Tízéves koráig a nővérének hitte édesanyját, Nikolettet. Nehezen bocsátotta meg, hogy egész gyerekkora erre a hazugságra épült, sokkal vidámabb kislány volt, míg nem volt megterhelve ezzel a titokkal. Azért persze lassan rájön, hogy az élet így is szép. Szereti az állatokat és Berényi Bandit.

Weidner Nikolett - Kakasy Dóra:
Nikolett egyenes, kemény, magabiztos asszony. Nem hagyja, hogy mások átgázoljanak rajta. A férfiak általában elkerülik, mert jól néz ki és tudja, mit akar, ez pedig riasztja a férfiakat. Volt néhány kudarcos kapcsolata húszas éveiben, de most inkább a munkájára koncentrál. Nikolett hosszú távú kapcsolatra vágyik, de még nem találkozott azzal a férfival, aki alkalmas lenne a „feladatra”, hogy vele élhessen.

Berci:
A jó természetű, vidám labradort eredetileg a házban lakó tanárnő, Szénási Judit az unokájának szánta, de kiderült, hogy a kisfiúnak szőrallergiája van, így a kutya rá maradt. Szerencsére a házból sokaknak volt kedve játszani és sétálni Bercivel, Bandi egyszer még világgá is magával vitte.